четвъртък, 3 ноември 2016 г.

За моята сладка племенница

Здравейте, мили хора! Днес наминавам набързо, за да ви покажа картичката, която правих за рождения ден на моята сладка племенница. Най-малкият член на нашата фамилия навърши 12 през октомври и по този повод много исках да й направя нещо специално. Ето какво се получи:
Използвах печатите с една от госпожиците на Gorjuss, а красивата зелена дизайнерска хартия е част от опаковката на самия печат. Тъй като се оказа, че силиконовото ми лепило е изсъхнало изцяло, повдигнах госпожицата с 3D квадратчета от фоам, а зеленият фон е повдигнат с обемно тиксо. Кафявите листа отзад са част от шаблона с дървото на Marianne design, а зелените листенца са от мини розата на Sizzix. Оцветяването е с промаркери. Прибавих и пожелание, ембоснато със златна пудра.
Мисля, че в крайна сметка получателката си хареса картичката, защото на следващия ден ми изпрати много красива нейна рисунка.

Ще покажа картичката в следните предизвикателства:
Картичкофурийско предизвикателство 313 "Клони, листа и птици";
Deep Ocean Challenge Blog - Challenge #141: "Use Die Cuts or Punches".

Това май е всичко.
Благодаря, че наминахте!
Пожелавам ви лек и спорен петъчен ден утре, а след това - невероятни почивни дни!
P.S. Не съм сигурна, че моите почивни дни ще са такива, защото по традиция изчакахме времето да  застудее и започнахме ремонт у нас. Но макар да не мога да майсторя, имам да ви показвам няколко нещица-само да се докопам до компютъра отново :) До скоро!

Няма коментари:

Публикуване на коментар