петък, 16 ноември 2012 г.

В полет

Картичката, която днес показвам, е предназначена за много специален човек - моя баща. Публикувам я преди рождения му ден, защото съм сигурна, че не следи блога ми. Като се замисля, той май не е в течение, че имам блог :) И така, ето я и картичката:
И поглед отвътре:
За направата на картичката използвах хартии от блокчето на Prima Romans Novel. Печатът отпред също е направен върху лист от блокчето, но в последствие върху него са положени двуфазно кракле за декупаж и патина . Земята под самолета е направена от залепен върху картона пясък. За фиксирането използвах двустранно залепяща лента и после лакирах за всеки случай с лаковете за декупаж, макар да ми се струва, че и преди това пясъкът си стоеше доста стабилно и нямаше опасност да се изрони. Надписът е направен със златна ембосинг пудра върху крафт хартия, но за да засиля контраста сложих и от любимото дистрес мастило "Черни сажди". Последва разръфване на крайчетата на хартията,  няколко шева на машина, сглобяване и прибавяне на зъбчато колело.
Вътре ползвах почти същите материали, но състаряването на крайчетата направих с други цветове дистрес мастила - "Петно от орех" и "Античен лен". Пликът с телеграмата се отваря и вътре има тайно послание :)

Смятам да включа картичката в следните предизвикателства:
Предизвикателство Ноември на Двете елши - "Отминалото време";
CCH # 132 Inside;
CMC#7 Embossing / Ембосинг.
 Хубав и усмихнат ден на всички!

9 коментара:

  1. много е хубава. Типично мъжки тнонве и детайли. Страхотна за ражден ден. Браво :)

    ОтговорИзтриване
  2. Разкошна е, много семпла, мъжка и с чудни детайли! В момента съм на вълна мъжки албум и се възхищавам искрено на твоята перфектна мъжка картичка!

    ОтговорИзтриване
  3. Правиш картички с много замисъл и внимание към всеки детайл.ТАзи е поредната, която е изпипана до посленото нещо по нея. Поздравления :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Чудна картичка,много стилна !Перфектна мъжка картичка !
    Благодаря ти ,че се включи в предизвикателството на Card Mania Callenges.

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасна е, Ели! Сигурна съм, че баща ти много ще я хареса! Изключително стилна и мъжка :-) Весело празнуване и да ти е жив и здрав рожденика :-)

    ОтговорИзтриване
  6. Много ми харесва, че от вътре е също толкова хубава като от вън!

    Благодаря, че се включи в предизвикателството на Двете елши този месец!

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасна мъжка картичка, силно въздействаща и носеща стремежа на човек към постигането на нови и нови висоти! Благодаря ти, че я сподели с нас в The Crazy Challenge.

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотна!!! Много ми харесва цялостното излтчване и всеки детайл поотделно. Вътрешността също! Много си се пострала!

    Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Двете Елши и успех :)))

    ОтговорИзтриване